A ház kiadó része a teljes középső és az ahhoz csatlakozó felső szint. A két szinten összesen 7 szoba van:

 • A felső szint 1. szobája egy tipikus hálószoba, mely egy teraszra nyílik és csodálatos a kilátása a Balatonra. A francia ágyas szoba Smart TV-vel felszerelt, és zuhanyzós, WC-s fürdőszoba csatlakozik hozzá. (2 személyes szoba).
 • A felső szint 2. szobája az 1. szoba mellett egy kisebb, de legalább olyan hangulatos szoba, két külön ággyal, Smart TV-vel. A szoba dizájnja szerint gyerekszoba, ami persze a minőségéből, kényelméből semmit von le, sőt!:-) Az ágyak szélesek, nagyméretűek, felnőttek is nyugodtan használhatják. A szobából szintén ki lehet lépni a Balatonra néző teraszra. A szoba mellett egy zuhanyzós fürdőszoba található, melyet a 3. szoba lakóival célszerű megosztani.
 • A felső szint 3. szobája egy francia ágyas, világos, nyugati tájolású hálószoba, Smart TV-vel, mellette fürdőszobával, WC-vel. A szobában egy kanapéból egy mozdulattal nagy ággyá alakítható modern kanapé is helyet kapott, így akár hárman-négyen is alhatnak ebben a helyiségben. (2 + 1, esetleg 2+2 személy részére)
 • A felső szint 4. szobája tulajdonképpen egy önálló nagy apartman, melynek a zuhanyzós fürdőszobán kívül egy tökéletesen felszerelt gyönyörű konyha is a része étkezőasztallal. A Smart TV természetesen itt is tartozék. A TV nézéshez használható kanapé egyszerű mozdulatokkal dupla ággyá alakítható. A szoba a medencére, kertre, illetve az Almádit övező dombokra néz. (2 személyes szoba)
 • A középső szinten található 1. szoba egy hálószoba francia ággyal, smart TV-vel. Ezen a szinten van egy önálló nagyobb kádas+zuhanyzós fürdőszoba, bidével és egy külön helyiségben található WC is. (A középső szint szobáinak ezt a fürdőt, illetve WC-t célszerű használni.) A szoba ablaka a Balaton felé néz. (2 személyes szoba)
 • Ugyanezen a középső szinten a 2. szoba még egy franciaágyas, Smart TV-s szoba. (2 személyes szoba)
 • A középső szinten van egy gyönyörű TV-s nappali is, mely egy hatalmas Balaton felé néző, stílusos kültéri bútorokkal felszerelt teraszra nyílik. A szoba ülőgarnitúrái multifunkcionálisak, egy mozdulattal ágyakká alakíthatóak, így ebben a helyiségben is alhat két vendég is akár. (Nappaliként, vagy 2 személyes szobaként is használható.)

A fentiek alapján akár 16 fő is elfér a házban, de 10-12 főnek egész biztosan nagyon kellemes a villa.

A középső és felső szintet egy belső lépcsősor köti össze, ha a lépcsőház ajtajait nyitva hagyják, tulajdonképpen egy légtérben van minden vendég, nincs „elszeparálódás” érzés, szabadon közlekedhetnek a szintek, szobák, nappalik, konyhák, teraszok között.

Az épület egészében jó minőségben fogható a WiFi. Egyes pontokon kábelen is lehet az internethez csatlakozni.

A középső szinten – amelynek étkezőjét, konyháját vélhetően közösségi térként fogják a bérlők használni – van egy Sound Bar audio rendszer (erősítő + hangfal egyben), melyre akár okostelefonokról (vagy egyéb tár-eszközökről) is küldhető zene Bluetooth, vagy WiFi segítségével. Az egyes szobákban a Smart TV-khez USB-t csatlakoztatva otthonról hozott filmeket is nézhetnek akár, vagy audio-tartalmakat is hallgathatnak. A Sound Bar-t az udvarra, teraszra is kivihetik, ha kinti fürdés, grillezés, pihenés közben szeretnének zenét hallgatni.

Kérésre – külön díj (1.200 Ft + Áfa / fő) ellenében – reggelit is felszolgálunk: a reggeli kizárólag helyi termelőktől beszerzett, illetve helyben elkészített tartósítószer- és adalékanyag-mentes termékekből áll – finom szalámikból, házi kencékből, lekvárokból, tojásételekből, stb… –, nincs köztük egy „ipari” termék sem. Amennyiben kapunk előrejelzést, figyelembe vesszük a speciális diétákat is!

Kerékpárkölcsönzőt működtetünk! A Balaton körüli kerékpárút szinte a ház mellett, a főút túloldalán halad. Az óradíj: 500 Ft + Áfa, a napidíj 2.000 Ft + Áfa. (A kerékpárhoz láthatósági mellényt és sisakot, illetve minden szükséges felszerelést biztosítunk.)

Ismerjük a Balaton-part és környéke legjobb éttermeit, borászatait, delicatesse üzleteit, a minőségibb cukrászdákat, segítünk programok összeállításában, sőt akár Budapesti, vagy környékbeli kirándulások szervezésében is tudunk segíteni. (Budapesten a belvárosban van egy hasonló színvonalú, gyönyörű lakásunk, ahol 8-12 fő is megszállhat!)

Takarítás: heti egy alkalommal, de külön térítés ellenében akár gyakrabban is. Természetesen biztosítunk eszközöket, tisztítószereket, hogy a házban a vendégek is tudjanak rendet tartani.

A konyhák (középső és felső szinten is) tökéletesen felszereltek: mindkét szinten a legújabb Nespresso kávéfőzőgépek elérhetőek. (Az egyik automatikusan capuccino-t is készít.) Saját, hozott kapszuláikat is használhatják a vendégek, de szükség esetén 200 Ft + Áfa áron nagy választékból megvásárolhatják nálunk is.

Parkolni biztonságban, a ház udvarán belül tudnak. A feljáróhoz a kapu távirányítóval nyitható, ezt a vendégeknek biztosítjuk.

Légkondícionálás: a ház bérleti díja ezt a tételt nem tartalmazza. Valamennyi helyiségben önállóan szabályozható a klíma. A klímához mérőóra tartozik. Bejelentkezéskor, majd távozáskor a mérőórát a vendéggel közösen leolvassuk és a tényleges légkondícionáló-használathoz kapcsolódó áramfogyasztást a mindenkor hatályos – államilag meghatározott – áram-ár alapján kell megfizetni.

Grill: tökéletesen funkcionáló faszenes grillünk az udvaron a fedett nádfedeles pavilon-részen áll, de mozdítható, így akár az utcafronti lounge-teraszra is átvihető.

Mosás: Megbeszélt időszakokban vendégeink ingyenesen használhatják professzionális mosó és szárítógépünket a ház alagsorában. (Vasaló és vasalódeszka biztosított a villában mindkét szinten.)

Egyéb kényelmi felszerelések: minden vendég számára biztosított a jó minőségű fürdőlepedő, kéztörlő. A medencéhez (illetve a strandoláshoz) puha strandtörölközőt is biztosítunk. A szobák felszereltségének része a meleg takaró is, amit hűvösebb időjárás esetén az udvaron is használhatnak a vendégek. A kisgyerekek részére az udvaron EU szabvány szerinti hinták és egy homokozó is beépítésre került. Járókát és etetőszéket is tudunk biztosítani!

Fénymásolni, szkennelni, nyomtatni a recepción tudunk!

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, a 2015. évi nyári szezonban már

 • transzfert biztosítunk a strand és a villa között kisbuszunkkal minimális térítés ellenében;
 • gyermekmegőrzést is vállalunk: ha pl. szeretnének egy estét a felnőttek együtt tölteni, a gyerekekre angolul/németül beszélő baby-sitter vigyáz
 • megszervezzük a grill-party-t: beszerezzük a legfinomabb, legminőségibb alapanyagokat (akár tökéletes minőségű steak-eket, vagy friss, tengeri halakat is (!), előkészítjük a grill vacsorát: pácolunk, sütünk-főzünk. A legínyencebbeket is kielégítjük!:-)
 • snack-étlapunk alapján egész nap rendelhetnek tőlünk a medence partján sütkérezve, vagy akár a szobában pihenve friss, különleges salátákat, olyan pizzát, amelyet még Olaszországban is megdícsérnének, és olyan hamburgert, amiért Amerikában sorban állnának… Frissítőket is fogunk kínálni a medencénél!
 • közvetlen bankkártyás fizetés a villa honlapján

Be- és kijelentkezés:

Az ingatlan átadásakor leltárral adjuk át vendégeinknek az összes felszerelést, a konyhák és szobák, illetve fürdőszobák tartozékait (törölközőket, strandtörölközőket, stb…) és a kijelentkezéskor ennek megfelelően vesszük vissza. A bérleti szerződés tartalmazza valamennyi eszköz helyettesítési árát esetleges elvesztés esetén.

Átutalásos fizetés esetén foglalását 20% foglalóval biztosíthatja a vendég. A fennmaradó 80%-ot a foglalási időszak első napját megelőző 10. napig kell kifizetni bankszámlánkra.

Valamennyi igénybevett térítéses szolgáltatás bankkártyával fizethető nálunk: Visa és Mastercard kártyákat tudunk elfogadni.

Bejelentkezés: 16 órától, kijelentkezés: 12 óráig.

menü