BRINGÁS APARTMAN
RIDE IN

GURULJ BE AZ APARTMANBA!

Szeretettel várjuk a kerékpáros baráti társaságokat, párokat, családokat Balatonalmádiban a Balatoni Bringakörön, akár 1 éjszakára is!

Kerékpáros túrázók részére alakítottuk ki 2 db külön bejáratú stúdióapartmanunkat a Káptalanfüredi strand és a vasútállomás vízparti utcájában. Mindkét apartmanban 2 fős, de a kinyitható ágyakon maximum 8 főt tudunk egyszerre fogadni. Az apartmanokban bringatároló is van 2-2 bicikli tárolására. A felújított apartmanok hangulatosak, egyszerűek, színesek és tiszták. A kertkapura kulcsszéfeket helyeztünk, melyek számkóddal nyithatók, így vendégeink előzetes időpont egyeztetés nélkül bármikor el tudják foglalni az apartmanokat délután 3 óra után. A kódokat SMS-ben küldjük el vendégeinknek.

A földszinten találató apartmanok kellemesen hűvösek nyáron is. Az apartmanokban jól felszerelt teakonyha és fürdőszoba található, friss ágyneműt és törölközőt biztosítunk. A kertben napozóágyak, kerti bútorok, kis faszenes grillező áll vendégeink rendelkezésére. Wifi korlátlanul elérhető. Parkolási lehetőség van a ház előtt.

Cím: 8220 BALATONALMÁDI – KÁPTALANFÜRED, KÓCSAG UTCA 12/B

NTAK azonosító: EG19007336

Telefon: Balogh Zsuzsi 06/20-5787-313

Web: https://bringasapartman.hu/

E-mail: bringasapartman@gmail.com

menü