Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az Ambrus Apartmanba, Balatonalmádiba!

Balatonalmádi egy kellemes, vendégszerető kisváros a Balaton északkeleti partján, remek természeti adottságokkal, nagyszerű nyári programlehetőségekkel. Könnyen megközelíthető település, az M7-es autópályától, Balatonakarattya irányából 20 percnyi, míg a 8-as főúttól Veszprém irányából 10 percnyi autóútra.

Ambrus Apartmanra keresztelt házunk a városközpont szívében, mégis csendes helyen, egy nyugodt zsákutcában található. Ennek a zsákutcának is majdnem a végén, így a ház előtti forgalom elenyésző. Itt nyugodtan leparkolhatja a zárt udvarba az autóját. Amennyiben Almádiban maradnak egész pihenésük alatt, nem is lesz rá szükségük. Elhelyezkedéséből adódóan a város fontos célpontjai mind gyalogos közelségben vannak. A teljesség igénye nélkül: éttermek, fagyizó, élelmiszerbolt, kulturális központ, kávézók, pékség, bankautomata, posta mind 400 méteren belül találhatóak, a Wesselényi strand pedig kb. 500 méterre. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak sem kell sokat cipelni a bőröndjeit, hiszen a vasútállomás és a buszpályaudvar szintén 400 méteren belül van.

Az Ambrus Apartman épülete két szintes, összesen 64 m2 lakóterülettel + 20 m2 terasszal, erkéllyel. A vendégek nyugalmát nem zavarja senki, a házat és a saját udvart kizárólagosan a vendégek használják. Elosztása az alábbiak szerint alakul:
– földszint: amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, lépcsőház, terasz
– emelet: lépcsőház, két hálószoba, erkély
Az emeleten lévő kisebb hálószobában található két egyszemélyes ágy (2 fő), a nagyobb hálószobában két egyszemélyes ágy összetolva (2 fő), a nappaliban pedig egy kihúzható kanapéágy (2 fő).

A fontosabb felszerelések:
– konyhai felszerelés: pultba épített elektromos főzőlap (sütő nincs), hűtő kis fagyasztórekesszel, mikró, kávé- és teafőző, pirító, vízforraló, evőeszközök, poharak (vizes, boros, korsó, feles), tányérok (mély és lapos), fazekak, serpenyők
– a nagyobb hálószoba klimatizált
– a nappaliban TV
– hajszárító
– törölközők (70*140 cm)
– ágynemű felhúzva
– kerti műanyag székek asztallal és napernyővel

Jöjjön el hozzánk, szívesen látjuk!

Az apartmannal kapcsolatos információk:

menü