Felmérés barnakőszén iránti lakossági igényről

Felmérés barnakőszén iránti lakossági igényről

Tisztelt Lakosság!

A Belügyminisztérium az önkormányzatok bevonásával felmérést készít a barnakőszén iránti lakossági igényről. Célunk, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag.

Kérjük a településen élő barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosokat, hogy a 2022-2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan szíveskedjenek bejelenteni a várható felhasználandó barnakőszén mennyiségét az Önkormányzatunk felé.

Ennek határideje: 2022. szeptember 29.

Egy háztartásból egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, vagy tartózkodási helye az adott háztartás.

Egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszénre való igény - legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

A bejelentéshez szükséges adatok:

  • bejelentő neve, címe (e-mail címe), telefonszáma
  • a fűtési szezonban felhasználandó barnakőszén mennyisége mázsában kifejezve

Az igénybejelentést a pmhivatal@balatonalmadi.hu valamint személyesen, ügyfélfogadási időben a Balatonalmádi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági Osztályán lehet megtenni.

Adatlap

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a felmérésben való részvétel egyúttal hozzájárulást is jelent az érintettek személyes adatainak kezelésére.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Balatonalmádi, 2022. szeptember 21.

Fabó Péter

polgármester

menü