Városunkért Közösen Egyesület képviselőjelöltjei

—————————————————————————————————————————————-

Baán Barnabás

Tisztelt Almádi Választópolgárok!

Baán Barnabás vagyok. Hat éve költöztem Balatonalmádiba, ami egy igen bölcs, jó döntés volt! Szeretem ezt a várost! Nős vagyok, két felnőtt fiam a világ más-más részén él, ám így is szoros a kapcsolatunk.

1990-ig főállású sportoló és edző voltam. Ezután cégeket vezettem, voltam ezeknek tulajdonosa. Munkámnak köszönhetően több kontinensen. számos országban megfordultam, ahol értékes tapasztalatokra sikerült szert tennem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a mostani tevékenységem egy része a sporthoz köt, így a hobbimmal is nap, mint nap foglalkozhatom. Előző lakhelyemen Balatonfüreden két alkalommal, civil szervezet képviselőjeként voltam tagja a testületnek, ahol gazdasági bizottsági elnök is voltam.

Balatonalmádi jóval dinamikusabban fejlődő város lehetne. Az esetlegesen szűkösebb anyagi források ellenére a város adottságait kihasználva nyitottak a lehetőségek. Akár az infrastruktúra, akár a közlekedés, vagy kereskedelmi, adóbevételt növelő beruházásokról legyen szó. Nagyon lényegesnek tartom, ezek a fejlesztések ne rontsák az élhetőséget, városunk a „kisvárosi” élet előnyeit megtartsa.

A képviselői munka számomra azt jelenti, hogy nem csak a választóim, hanem minden itt élő számára elérhetőnek kell lennem. A vélemények, ötletek, elvárások jussanak el a város vezetéséhez. Ehhez kérem az önök segítségét és támogatását!

Köszönettel!  Baán Barnabás

—————————————————————————————————————————————

Juhász Nagy Sándor

Juhász-Nagy Sándor vagyok 24 éve élek Balatonalmádiban. Három felnőtt gyerekem és két unokám van. Közgazdaságtudományi Egyetemet végeztem. Egy fűzfői cégben 15 év alatt beosztott közgazdászból az elnök vezérigazgatói  posztig jutottam. Azóta is különféle cégeket vezettem. Jelenleg Almádiban élve egy hévízi szállodát irányítok. A feleségemmel közösen egy sport szépség egészség központot építettünk Balatonalmádi központjában, melyet a feleségem vezet.

Hobbim a sakk. Megalakulása óta a Kelet Balatoni Sakkegyesület elnöke és versenyzője vagyok. A 2019-es Pannónia Kupa sakkverseny B csoportját 7 meccsből 6 győzelemmel és 1 döntetlennel 1 teljes pont előnnyel nyertem.

Van egy kis közigazgatási tapasztalatom. Egy cikluson át a Kerekes Csaba elnökletével dolgozó gazdasági bizottság külső szakértője voltam a Balatonalmádi Önkormányzatnál.

Balatonalmádit egy sokkal jobb, menedzser szemlélettel kellene vezetni, üzemeltetni.  A város gazdálkodásában egyszerre van jelen a pénzhiány és a pazarlás.  Jó gazda módjára azon fogok dolgozni, hogy a szűk pénzügyi forrásokat sokkal hatékonyabban hasznosítsuk.

Ha a szavazók megtisztelnek bizalmukkal, akkor Városunkért Közösen többi jelöltjével együtt azon fogok dolgozni, hogy egy jobb kellemesebb és élhetőbb város legyen Balatonalmádi 5 év múlva.

—————————————————————————————————————————————

Lázárné Szecsődi Andrea

Tisztelt, balatonalmádi Választópolgárok!

Tisztelettel kérem, szavazatukkal támogassanak, hogy a város képviselőtestületében feladatot kaphassak. Ha képviselőként dolgozhatnék, elsősorban a városi beruházások képviselőtestületre háruló feladataival foglalkoznék, és fontosnak tartom, hogy a lakosság nagyobb mértékben láthasson bele a városvezetés munkájába. A legsürgetőbb problémának a városban, az ivóvíz vezetékek rendszerének szolgáltató általi elhanyagoltságát tartom, amin mielőbb változtatni szükséges. Továbbá úgy látom, hogy az önkormányzatunk útépítésre és csapadékvíz elvezetésre irányuló pályázatait növelni, sürgetni kellene. Szeretném, ha a szomszédos településektől való infrastrukturális és egyéb elmaradottságunkat mielőbb le tudnánk dolgozni.

Siófokon születtem 1975-ben, balatonalmádi születésű férjemmel 2009 óta állandó lakosként Balatonalmádiban élünk három gyermekünkkel. Budapesten érettségiztem 1993-ban, majd 1998-ban gépészmérnöki, majd 2003-ban építőmérnöki diplomát szereztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 1998-ban kezdtem dolgozni mérnökgyakornokként, és 2003. óta statikus mérnökként dolgozom, 2005 óta önállóan, saját vállalkozásomban. Nemrég, 2018-ban építési igazságügyi szakértő szakmérnöki diplomát szereztem.

Civil egyesületünkkel, a Városunkért Közösen Egyesülettel, a város érdekében dolgozunk a jövőben is.

—————————————————————————————————————————————

Tóth Nóra

21 éve élek Almádiban, Vörösberényben. A Külkereskedelmi Főiskolán, ezt követően az International Management Center Young Manager programján szereztem diplomát. A Skull egyéves Public Relations képzését is elvégeztem. Hét évig egy nagy vegyipari vállalat marketing főosztályvezetője, majd egy szoftverfejlesztő cég kereskedelmi igazgatója voltam.  Emellett külsős óraadóként tanítottan marketing kommunikációt a Veszprémi Egyetemen, és marketing kutatást egy szakközépiskolában. Húsz éve egy műanyagipari cég ügyvezetője vagyok Fűzfőn.

Képviselőjelöltként alapvetőnek gondolom, hogy a város vezetői folyamatosan kapcsolatban maradjanak az emberekkel, ismerjék az igényeiket, és a fontos kérdésekben vonják is be őket a döntések előkészítésébe. Amennyiben elnyerem a választók bizalmát, személyes vállalásom, hogy ezt a kapcsolatot „életben tartom”. Ahogy eddig is, úgy továbbra is rendszeresen meg fogom kérdezni az emberek véleményét különböző dolgokról, és honlapunkon, valamint magazinunk hasábjain közérthető nyelven elmesélem majd, mi történt a testületi üléseken. Másik fontos küldetésemnek tekintem azon dolgozni, hogy a régi focipálya sorsa Almádi lakóinak kívánsága szerint alakuljon, valamint a város gazdasága cégek ide vonzásával is erősödjön. Remélhetőleg több évtizedes üzleti és cégvezetői tapasztalataim jó alapot nyújtanak ehhez.