Gyűjtés defibrillátor készülékek vásárlásához

A hirtelen szívhalál több ezer áldozatot szed évente Magyarországon. Ez a szám eléri az évi 26.000 főt, tehát naponta 70 (!) honfitársunk életét követeli. A probléma a vezető halálokok között szerepel a fiatalok körében is. Lehetne ez másképpen! Az esetek többségében azonban, mire kiérnek a mentők, már késő. Laikusként gyakran félünk segíteni.
De, ha a beteg eszméletvesztését követően 3-5 percen belül a helyszínen rendelkezésre áll egy modern és bárki számára könnyen kezelhető automata újraélesztő készülék (DEFIBRILLÁTOR) az elősegítheti, hogy a mentők kiérkezéséig is merjünk, tudjunk segíteni, ha újraélesztésről van szó!

A Vízimentés és Vízi-polgárőr Egyesület kezdeményezésére az Együtt-Egymásért Közalapítvány gyűjtést szervez annak érdekében, hogy Balatonalmádi strandjain (téli időszakban a településrészek frekventált, kijelölt helyein) kihelyezésre kerülhessenek ilyen készülékek. Egy készülék már elérhető a városban, de további három elhelyezésével az itt élő és nyaraló családok személyes biztonsága jelentősen javítható.

A cél megvalósításához, a három készülék beszerzéséhez, amely kiegészítő, gyermekeknek való defibrilláló elektródával és csatlakozóval rendelkezik 1.650.000. Ft-ot szeretnénk összegyűjteni az Önök adományainak segítségével!

Kérjük, ha szívügye a szívügyünk, támogassa helyi közösségi törekvésünket az Együtt-Egymásért Közalapítvány számlájára befizetett adományával! Alapítványunk átlátható szervezet. Éves beszámolója/éves elszámolása nyílt felületen megtekinthető a Cégbíróság honlapján.

Kérjük, a közlemény rovatba szíveskedjék feltüntetni az „ÉLETMENTÉS” szót!

Adomány számlaszám: 11748083-20014146-00000000

A támogatás sárgacsekken is fizethető!

További információ: Balatonalmádi Szociális Központ 88/542-551

Helyben – Közösen – Egymásért!