XIX. kerület Kispest Önkormányzat Ifjúsági Tábora

Káptalanfüred festői domboldalán található a XIX. kerület Kispest Önkormányzat Ifjúsági Tábora, mely fekvése miatt egyszerre kínálja a háborítatlan erdei környezet nyugalmát, szépségét, valamint a Balaton 500 méteres közelségével az igazi nyár romantikus élményvilágát.

A vendégek elhelyezését kulturált 4 személyes apartmanok és 6 – 8 férőhelyes faházak biztosítják, így a tábor kiszolgálja a pihenésre vágyó családokat valamint a kalandot kereső diákok csoportjait egyaránt.

Vendégeink részére éttermünk színvonalas ellátást biztosít, ezzel is segítve a pihenést.

Alapszolgáltatásként kínálunk olyan sportolási feltételeket, mint a szilárd burkolatú kispályás labdarúgó- és kosárlabdapálya, az asztalitenisz-csarnok valamint kerékpárkölcsönzés lehetősége. Ettől az évtől csatlakoztunk a Balaton Best Card programhoz, ezért az apartmanokban üdülő vendégeink jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a balatoni strandokat valamint a helyi tömegközlekedés eszközeit.

Szintén újdonság, hogy együttműködést alakítottunk ki a Balatonfelvidéki Nemzeti Parkkal, így vendégeink számára különleges élménytúrák lehetőségét kínáljuk a Bakony-Balaton Geopark területén.

Mindezek alapján szeretettel várom Önöket Budapest XIX. kerület Kispesti Önkormányzat Káptalanfüredi Ifjúsági Táborában! 

Zubor Attila – XIX. kerület Kispest Önkormányzat GESZ igazgatója 

Fenntartó:

  • Budapest XIX. kerület Kispest Önkormányzat
  • Budapest XIX. kerület Városház tér -18-20
  • Cím: Káptalanfüred, Somfa utca 3.
  • Tel:  06 30 – 30 965 77