Egzotikus kertészet

Elérhetőségek:

A 90-es években fertőztek meg a mediterráneum gyönyörű egzotikus növényei. Idővel egyre beljebb és mélyebbre ástam magam a botanikában, és meglepődve tapasztaltam, hogy e szépségek nagy része kisebb-nagyobb törődéssel nálunk is honosíthatóak lehetnek. Még a mai nap is találkozom számomra új – Magyarországon is télálló vagy fagytűrő egzotikumokkal. Célunk, hogy kertkultúránk idővel megközelíthesse a tengerparti, mediterrán paradicsomok szépségét, változatosságát.

Cégünk a legnagyobb egzotikus, mediterrán és sivatagi növény kínálattal rendelkezik!

A webáruházunkban vásárolt növényeket Budapesten is átvehetik személyesen, március-október között 1-2 heti rendszerességgel, igény esetén házhoz szállítással.

Növényeink jelentős része New Mexico, Texas és Mexikó faiskoláiból érkeznek, melyekhez speciális nevelési tanácsok szükségesek.

Botanikus kert jellegű bemutatókertünk megtekintése látogatóknak díjköteles, a belépő díj 4000ft/ fő felnőttek részére, gyermekeknek 12 éves korig díjmentes. A belépődíj 50%-a levásárolható. Vásárlóink számára a belépés díjtalan. A látogatás előtt feltétlen szükséges az időpont egyeztetése! Csoportoknak 10 fő felett kedvezményes 2500 ft a belépő díj!

Megyeri Csaba
Egzotikus Kert Kft.