Diszpécservonal időskorúak, fogyatékossággal élők és mozgáskorlátozottak számára

Diszpécservonal időskorúak számára, akik gyógyszer és élelmiszer beszerzési nehézséggel küzdenek.

Kedves Almádiak!

Családsegítő Szolgálatunk a vészhelyzetben is folyamatosan működik az Önök és hozzátartozóik megsegítése és biztonsága érdekében.

A házisegítség-nyújtásban és nappali ellátásban részesülő, már felvett idős gondozottjaink megsegítése folyamatosan biztosított. Sajnos, új ellátottat átmenetileg nem tudunk befogadni, csak kivételes méltánylást, azonnal beavatkozást kívánó esetekben.

Azonban megkezdjük diszpécserszolgálatunk működtetését. Kérjük, hogy a megadott számok valamelyikén szíveskedjenek jelentkezni a hét minden napján 8:00 és 14:00 között, ha 70 éven felüliek vagy bármilyen fogyatékossággal élnek vagy mozgáskorlátozottak és gyógyszer, vagy élelmiszer beszerzési nehézséggel küzdenek, vagy ilyen személyről tudnak.

Családsegítő diszpécservonalak:

06/88/542-552 és 06/88/542-554

Ezeket az igényeket munkatársaink, önkénteseinek és az önkormányzatnak az együttműködésével folyamatosan igyekszünk kielégíteni.

A nagyszámú igényre tekintettel a biztonságos és kielégítő ellátás érdekében kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten azok jelentkezzenek csak a szolgáltatásokra, akik szomszédságukból, családjukból, vagy mástól ezt a segítséget nem tudják megkapni.

A kiszállítási szolgáltatás igénybevétele térítésmentes, de ha szeretné a kezdeményezést támogatni, annak érdekében, hogy minél több rászorulóhoz eljuthassunk, akkor adományát szívesen fogadunk az alábbi számlaszámra:

Együtt-Egymásért Közalapítvány

11748083-20014146-00000000

Ha ön időskorú, kérjük, maradjon otthon! Ezzel is segíti, hogy mi is vigyázhassunk Önre és szeretteire!

Dr. Sajtos Ildikó intézményvezető és Báles János
az Együtt-Egymásért Balatonalmádiban Közalapítvány kuratóriumának elnöke

————————————————————————————————